Tarjoamme kattavan palvelun ja vahvan ammattitaidon uusien asuntojen myyntiin. Palvelemme rakennuttajia niin pienessä kuin isommassakin mittakaavassa.

Mitä voimme tarjota?

1.Kokemus ja osaaminen

Välittäjillämme on vuosien ja lukuisien asuntokauppojen kokemus. Tunnemme lain vaatimukset. Jokaisessa RE/MAX-toimistossa on koulutettu uusien asuntojen kauppaan erikoistunut asiantuntija.

2.Lakipalvelut

Rakentamiseen ja uusien asuntojen myyntiin voi liittyä haastavia lainsäädäntöä koskevia  kysymyksiä, jotka voivat koskea esimerkiksi sopimuksia tai vakuuksia. Kiinteistöihin erikoistuneet lakimiehemme voivat auttaa monimutkaisissakin asioissa.

3.Uudistuotantoryhmä

Uusien asuntojen myyntiin erikoistunut asiantuntijatiimimme palvelee kaikkialla Suomessa. Ryhmä koostuu 20 kokeneesta kiinteistönvälittäjästä.

4.Rahoitus

Emme ole sidoksissa vain yhteen pankkiin. Teemme useiden rahoittajien kanssa yhteistyötä ja pystymme auttamaan pienten ja isompienkin projektien rahoituksessa.

5.Myynti ja markkinointi

Myynti ratkaisee. Ei ole yhdentekevää kuka kohdetta myy. Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden vahvimman myyntiosaamisen. Markkinoinnissa laajin internetnäkyvyys Suomessa sekä maailmanlaajuinen näkyvyys yli 90 maassa takaa ylivoimaisen hyödyn asiakkaalle. Oma markkinointiosastomme pystyy tuottamaan laadukkaat myyntimateriaalit joustavasti.

Etsimme jatkuvasti tontteja rakennuttajille – ota yhteyttä!Tietosuojaseloste

RE/MAX Eximas

Keskuskatu 8
04600 Mäntsälä
Puh. +358 19 688 3624
eximas@remax.fi