SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'niklas.lyhykainen@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
Niklas Lyhykäinen

Niklas LyhykäinenFinnishEnglish

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, PVS, NHS

040 762 3545

niklas.lyhykainen@remax.fi

Kyllästyttääkö kiinteistönvälittäjissä asunnon oven avaajat tai perinteiset esitteiden jakajat? Haluatko omalle kodillesi huippumyyjän? Nyt on korkea aika luottaa minuun, jos haluat kodistasi parhaimman mahdollisen hinnan. Valitse siis kotiasi myymään nuorekkaalla tavalla toimiva myyntinälkäinen yrittäjä! Kiinteistönvälitysmarkkinan asiantuntijana voin tarjota sinulle ilmaisia neuvoja siitä, kuinka kodistasi saadaan paras mahdollinen hinta. Olen yli 10 vuotta alaa nähnyt välittäjä, jolla on nälkä myydä asuntoja eikä pelkästään esitellä niitä. Haluan auttaa sinua oman huippumyyntitiimini kanssa. Ota yhteyttä ja pyydä minut apuun. Teen maksutta kodinmyyntisuunnitelman!


Välittäjästä sanottua

Välittäjä toimi kaupanteossa neutraalisti ja avoimesti. Nämä ovat tärkeitä ominaisuuksia. Kokonaiskuva on kiitettävä.
10
Niklas Lyhykäinen jo toistamiseen hoitanut asuntomme myynnin upeasti.
Iines Sohvi Maria VeistolaMyyjä
10
Välittäjän toiminta oli hyvin ammattitaitoista, kaikki prosessissa eteni niin kuin pitikin. Aikataulut piti, dokumentit oli hyvin laadittuja ja kaikki toimi muutenkin. Yleisvaikutelma välittäjästä oli erittäin hyvä. Joku ongelma tiedonkulussa oli: välittäjä lupasi kertoa asunnossa asuvalle vuokralaiselle, että hän saa jatkaa siellä asumista. Kun soitin vuokralaiselle, oli hän täysin tietämätön tästä ja luuli edelleen olevansa irtisanottu. Kyse ei ollut vakavasta asiasta, mutta yllätti, kun välittäjä nimenomaisesti sanoi kertoneensa asaista vuokralaiselle.
9
Ensivaikutelmasta lähtien oli koko ajan luottavainen olo, yhteydenpito sujui. Välittäjä oli rento mutta asiantunteva ja asiallinen, ja hänestä tuli olo että hän todella sydämmellään pti näyttöjä ja jaksoi vastata ja ottaa selvää asioista eikä niin mitä muualla näki että välittäjä oli selvästi leipääntynyt työhönsä, mutta ei Niklas. Iso kiitos vielä hänelle!
10
Hyvä kuva jäi ja välittäjä oli ystävällinen
8
Välittäjä oli hyvä tyyppi
9
Hienosti sujui kaikki!
9
Kaikki sujui tähän asti hyvin, kaupat vasta tulossa. Asunnosta olleen lunastuslausekkeen tilan aikooko yhtiö käyttää sen, olisi voinut selvittää etukäteen. Hyvin positiivinen kuva jäänyt välittäjästä.
9
Mainiosti! Voin lämpimästi suositella Niklasta kenelle tahansa joka on myymässä asuntoaan. Rehti ja erittäin ammattitaitoinen nuori mies jolla on pilke silmäkulmassa ja oikeanlainen tatsi asiakkaiden ja ostajien kanssa! Hienoa työtä!!!
10
Erittäin hyvä mielikuva jäi. Niklas oli sekä ammattitaitoinen että inhimillinen, mikä tässä liiketoiminnassa on tähdellistä. Kaikki sujui niinkuin piti, aikataulut pitu (vaikka sykli oli nopea). Kaupanteon viimehetken lisäykset kauppakirjaan sujuivat hyvässä yhteishengessä, oli luottavainen ilmapiiri. Välittäjä tunsi myyjäasiakkaan, mikä vaikutti luottamusta rakentavasti. Toki, kauppakirjaan tehty lisäys jää odottamaan toteutumistaan. Ilahduttavaa oli myös saada remonttifirmasuositus, joten pääsimme rikavasti alkuun jatkoaskelmissamme. Pientä toivomisen varaa jäi pieniin, ei merkittäviin detaljeihin...myyntiesitteessä oli maininta liesituulettimesta, jota ei keittiössä silminnähden ollut ollutkaan. Emme muuta asuntoon, en tiedä onko asialla painoarvoa tulevalle vuokralaiselle/asumisviihtyisyydelle.
9
Hyvä jäbä :)
10
Kyseinen asunto oli minulle ensiasunto, ja kaikki systeemit sen ostamiseen ei ollut täysin selviä. Kun tarjous hyväksyttiin ja välittäjä pyysy varaamaan pankista ajan kauppojen teolle, en saanut sen jälkeen välittäjää kahteen päivään kiinni. Fiilis meillä oli vain hyvin epätietoinen, mietittiin jo onko kaupat yhtäkkiä peruuntunut tai jotain muuta vastaavaa, yritin silloin lähestyä välittäjää soittamalla, sähköpostilla, tekstiviestillä ja lopuksi vielä whatsappissa. "turhaan", kunnes välittäjä soitti ja kertoi hiljaisuudelle syyn, oli saanut esikoisen ja viettänyt muutaman päivän sairaalassa. Sen jälkeen kaikki mennyt hyvin, mutta olisin itse toivonut hieman enemmän kommonikointia välittäjän puolelta!
Axel NummiOstaja
9
Plussaa: Välittäjä oli kohtelias ja miellyttävä, osasi esitellä kohtalaisen hyvin asunnon. Kaupanteko ja kauppakirjan allekirjoitukset menivät hyvin. Miinusta: Ensivaikutelma oli huono, koska sähköpostikyselyymme kohteesta ei vastattu useampaan päivään ja olimme jo aikeissa unohtaa koko kohteen. Olimme myös epätietoisia siitä missä mennään, koska välittäjä ei pitänyt meitä ajantasalla asioiden kulusta. Aikataulut venyivät loppuvaiheessa, kaupantekoa jouduttiin siirtämään eteenpäin. Kauppakirjassa oli joitakin virheitä, joita jouduimme pyytämään korjaamaan. Eli toiveena olisi ollut enemmän huolellisuutta, nopeampaa reagointia ja asiakkaan ajantasalla pitämistä.
8
Kaikki toimi loistavasti. Välittäjä oli aktiivinen, halusi saada aikaan kaupan ja teki kovasti töitä löytääkseen asunnolle ostajan. Yhteydenpito, tiedon välitys ja aikataulut jättivät hiukan parantamisen varaa.
9
Välittäjä hoiti erinomaisesti asunnon myymisen. Kaupat syntyivät huippunopeasti! Erityistä kiitosta välittäjän aktiivisuudesta. Ilman häntä olisi asunnon myyminen ollut paljon vaikeampaa. Tähän asti olen luullut että välittäjät lähinnä seisoskelevat näytöissä.. No en luule enää! Asuntokaupatkin näyttävät olevan raakaa myyntityötä joten meillä kävi onni että saatiin lahjakas myyntimies välittäjäksi. :)
10
Soitin kaksi kertaa ja lähetin sähköpostilla yhteydenottopyynnön, kävin myös heidän toimistollaan jossa ei ollut ketään paikalla vaikka ovella paloivat roihut ja siinä luki että tarjoamme kaikille kävijöille glögit. Ovessa oleva päivystysnumero ei myöskään vastannut. Kesti puoli päivää ennenkuin hän otti yhteyttä. Sovimme että tapaamme yleisellä näytöllä, 15 minuuttia ennen näytön alkua hän ilmoitti ettei pääse sinne, sovimme uuden ajan myöhemmäksi joka sitten onnistui. Hinnasta pääsimme yhteisymmärrykseen ja kaupanteko sovittiin loppuviikolle. Edellisenä päivänä hän ilmoitti että ei pääse paikalle, hänen kolleegansa tulee hoitamaan kaupanteon. Kaupat tehtiin sovitulla ajalla. Kokonaisvaikutelmaksi jäi vaikea tavoitettavuus ja asioiden sopimisen ja toteutumisen yleinen vaikeus. Syitä en tiedä mutta ostajana minulle jäi koko välitystapahtumasta huono maku suuhun. Ristiriita nettisivujen väittämien ja toteutuman välillä on suuri.
Lauri NurminenOstaja
7
Ensivaikutelma ja palvelun myyntitilanne hoidettiin hyvin. Tämän jälkeen alkoi alamäki. Meille ei tullut esim. myyntiesitettä tarkistettavaksi ennen julkaisua (ja se sisälsi vääriä tietoja), esittelyajat tulivat julki liian myöhään, kaikkiin netin asuntopalveluihin ei saatu luvatusta huolimatta ilmoitusta, välittäjää ei saanut päiviin kiinni eikä mitään vastausta (soitin lopulta kollegalle) ja tästä johtuen emme kuulleet näytön jälkeen mitä oli tapahtunut tai onko seuraavaa näyttöä tulossa, kauppakirjoissa oli vääriä tietoja nimistä lähtien (ja huomautuksista huolimatta nämä olivat myös kaupantekohetken lopullisissa kauppakirjoissa), välittäjä oli luvannut meiltä kysymättä ostajille vääriä ehtoja vaikka asiasta oli keskusteltu, välityspalkkio oli laskussa väärin jne... Eli yhteenvetona kovin moni asia ei mennyt niin kuin olisi pitänyt.
6
Alkuun kaikki sujui todella huonosti kaikilta osin prosessissa, kun Steven Heikkinen oli välittäjän roolissa. Erittäin surkeaa kommunikointia, ei vastauksia puheluihin tai viesteihin. Tämän lisäksi tuntui todella vahvasti siltä, että Stevensiä kiinnosti vain ja ainoastaan välityspalkkio. Ei todellakaan tehnyt töitä myyjälle vaan ostajille. Hintatietoisuus myös aivan olematon. En todellakaan voi suositella kyseistä henkilöä kenellekään ja olin valmis heivaamaan koko yrityksen pois välityspalvelusta. Mutta kun Niklas Lyhykäinen aloitti hommat, niin tilanne muuttui täysin. Ammattitaitoinen ja erittäin ystävällinen henkilö, jonka kanssa oli miellyttävä tehdä yhteistyötä.
Niko-Mikael KaleniusMyyjä
8
Välittäjä tiesi mitä teki vaikkakin kaupoissamme oli pääsääntöisesti tuuraajat. En valitettavasti muista tämän välittäjä naisen nimeä,mutta suuri kiitos hänelle. Lämpimän kädenpuristuksen sijaan myyjälle/ostajalle voisi tarjota esimerkiksi lasin kuohuvaa tai vaikkapa suklaata.
Katri Johanna TohkaOstaja
8
Kokonaisuudessa kaikki sujiun helposti, ja ennen kaikkiaan aikataulussa. Välittäjä reagoin nopeasti tarpeisiin, ja oli asiallinen kaikin puolin. Neliö määrät jäivät kyllä vähän arvailujen varaan, mikä lopuksi selvisi vasta kaupanteko tilaisuudessa? Mistä jäi vähän karvasmaku.
7
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste